Let's talk about

love

Liefde. Voor mij het mooiste dat er is. 'Liefde is overal' en zo zie ik dat ook. Een bruiloft is daar een mooi voorbeeld van, want zo een dag bestaat uit zoveel mooie liefdesmomenten. En dan heb ik het niet alleen over 'de kus' of het 'ja' moment. Ik heb het hier ook over al die kleine momentjes tussendoor. Zowel die van jullie, als die van jullie dierbaren. Een blik, een hand, een lach, een traan. Of het nu grote of kleine momenten zijn, bij elkaar vertelt het een verhaal. Jullie verhaal, en hoe en waarom jullie de liefde vieren. En dat voor jullie mogen vastleggen is een hele eer. 

werkwijze

First date

Wanneer jullie mij benaderen voor jullie bruiloft is waarschijnlijk jullie eerste vraag of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik fotografeer maar een beperkt aantal bruiloften per jaar, dus slim om die check als eerste te maken. Is het antwoord 'ja', dan stuur ik jullie mijn brochure toe waarin ik nog wat uitgebreider in ga over hoe ik werk en wat je van mij kunt verwachten. Als jullie na het lezen nog steeds geïnteresseerd zijn plannen we een call of fysieke afspraak bij mij thuis in. 
Hebben we een klik en voel ik als de juiste fotograaf voor jullie? Dan ontvangen jullie van mij een offerte op maat en zodra jullie de eerste aanbetaling hebben gedaan, staat jullie datum geboekt!

Voelen jullie of ik geen klik? Dan is dat helemaal oke en geef dat vooral aan. Een fotograaf komt op jullie dag heel dichtbij en is echt onderdeel van jullie dag. Er moet wederzijds vertrouwen zijn, zodat jullie zonder zorgen volop van jullie dag kunnen genieten, en ik vrij en met jullie vertrouwen mijn werk kan doen op een ontspannen manier..

De reden dat ik een beperkt aantal bruiloften per jaar fotografeer is omdat ik in de aanloop naar een bruiloft toe graag met aandacht betrokken wil zijn. Het mag geen abc'tje worden voor me. Elke bruiloft is uniek en zo wil ik een bruiloft ook kunnen benaderen. Ik denk bijvoorbeeld graag mee over de planning van de dag, shootlocaties of praktische zaken met de locatie. Voor mij draagt die betrokkenheid ook bij aan het verhaal dat ik voor jullie ga vastleggen. 

In de maanden voorafgaand aan jullie bruiloft wil ik, als het mogelijk is, de locatie graag een keer bezoeken. Dat kan alleen, maar extra leuk natuurlijk als jullie mee gaan! Ook ontvangen jullie van mij nog een vragenlijst waarin ik onder andere een aantal leuke 'weetjes' van jullie wil weten, om jullie nog iets beter te leren kennen. En in de tussentijd blijf ik bereikbaar en houden we contact over hoe het gaat!

Worden jullie enthousiast? Hieronder lees je de mogelijkheden en kun je alvast mijn brochure aanvragen.

Jullie krijgen al mijn aandacht

neem contact op

Let's meet

Afhankelijk van waar jullie wonen, plannen we een call in of ontmoeten we ergens bij elkaar in de buurt. Die eerste kennismaking zal vooral in het teken staan van elkaar leren kennen en een beeld schetsen van jullie droomdag.

Yes or No

Onze kennismaking moet zowel voor jullie als voor mij een goed gevoel geven. Zijn we (super)enthousiast, hebben jullie volledig vertrouwen in mij en heb ik zelf ook het gevoel dat ik de juiste fotograaf ben voor jullie, dan gaan we ervoor! 

Bij twijfel doen we het niet. Zoals ik al aan gaf fotografeer ik een beperkt aantal bruiloften per jaar. Ik vind het fotograferen van een bruiloft en de aanloop er naartoe heel bijzonder en om mijn authenticiteit en creativiteit er zo goed mogelijk in te kunnen leggen, heb ik ruimte nodig om jullie bruiloft voldoende aandacht te kunnen geven. Anders gaat het voor mij als een abc-tje voelen en dat gaan bruidsparen terug zien in mijn werk. Die eerlijkheid vind ik over en weer dus erg belangrijk en waardevol.

Details

Bij een duidelijke 'JA' stel ik een offerte voor jullie op en na de eerste betaling hebben jullie mij definitief geboekt!

Let's meet

Afhankelijk van waar jullie wonen, plannen we een call in of ontmoeten we elkaar ergens bij ons in de buurt. Die eerste kennismaking zal vooral in het teken staan van een beeld schetsen van jullie droomdag en vertellen wie jullie zijn en wie ik ben.

THIS IS HOW WE ROLLWeddings
Op jullie dag ben ik soms heel dichtbij en soms bijna onzichtbaar. Ik maak jullie dagboek: een complete, verhalende reportage van de grote momenten, maar zeker ook van de kleine. Van de details waar zoveel aandacht aan is besteed. Van momenten die jullie zelf misschien wel niet zien; een hand op een knie, een knipoog van je beste vriend, een kleine traan. Omdat je zo keihard aan het genieten bent van alles en iedereen om je heen én omdat je nou eenmaal niet overal tegelijk kunt zijn als bruidspaar.
Ik vertel jullie verhaal na in beeld om voor altijd te koesteren. Ik probeer een mix te maken tussen documentaire achtige beelden en een meer artistieke sfeer. Kan dus best zijn dat je me ergens op de dag hoort zeggen: 'even iets uitproberen hoor!' 50/50 dat het spot on is en juist die beelden aan je muur komen te hangen.

Let's meet

Afhankelijk van waar jullie wonen, plannen we een call in of ontmoeten we elkaar ergens bij ons in de buurt. Die eerste kennismaking zal vooral in het teken staan van een beeld schetsen van jullie droomdag en vertellen wie jullie zijn en wie ik ben.

Let's meet

Afhankelijk van waar jullie wonen, plannen we een call in of ontmoeten we elkaar ergens bij ons in de buurt. Die eerste kennismaking zal vooral in het teken staan van een beeld schetsen van jullie droomdag en vertellen wie jullie zijn en wie ik ben.

hoe ik werk

bekijk liefdes verhalen

Liefde vieren

vanaf EUR 1.695 | 6 uur fotografie | (extra uren EUR 165) 

Trouwen is voor vele mensen toch wel een van de grotere momenten in het leven waar je nog vaak aan terug denkt en over vertelt. Dat wat jullie erover vertellen, leg ik vast als beeldverhaal. 

Ik noem het bewust een verhaal, omdat ik geen fotograaf ben die alleen gefocust is op 'de grote' momenten. Ik ben niet uit op de perfecte, bijna gestylede plaatjes. Ik wil echte momenten vangen. Een aanraking, een traan, een lach of een blik. Momenten die het gevoel van die dag vertellen en samen met die grote momenten het verhaal compleet maken. Voor mij zijn die momenten dus minstens zo belangrijk.

Je kunt een fine art reportage verwachten van echte beelden, zoals ik hem door mijn camera heb mogen meemaken en in mijn authentieke stijl vastgelegd.

In mijn brochure vertel ik je meer over hoe ik werk, wat je kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn.

brochure

photography is about capturing souls, not smiles

verstuur

Wil je mijn brochure ontvangen? Vul hier je naam en mailadres in, dan ontvang je deze z.s.m in je mail!

Brochure

Je ontvangt binnen 24 uur mijn brochure. Heb je na die tijd niets ontvangen? Check dan even je spam.

Yes, gelukt!