Binnenkort online

Deze pagina ondergaat momenteel een update en komt binnenkort weer online. Wil je informatie over portretshoots? Stuur me even een berichtje!

neem contact op

Jouw verhaal

Een 'verhaal' kan heel groots klinken, maar dat hoeft het niet te zijn. Want alleen al jouw leven, is een verhaal. Een vakantie of een reis, je jeugd, je werk, je gezin, de liefde, overal zit een verhaal in. En de waarde die jij er aan geeft, maakt het een groter of kleiner verhaal, voor jou! 

Bij een portretshoot gaat het echt helemaal over jou. Wie je bent, wat je doet, wat je wilt vertellen over jezelf en/of over je brand. Bij een boudoirshoot gaat het over de relatie met jezelf of tussen jou en je partner. En een zakelijke shoot is bedoelt voor de bedrijven met personeel. Wat doen jullie, wie werken er, wat willen jullie overbrengen en uitstralen? 

Waar je ook naar op zoek bent, ik vertel je er graag meer over! 

Ik ben in mijn werk altijd op zoek naar een verhaal. Het hoeft niet altijd vooraf al duidelijk te zijn wat dat verhaal is. Bij een familieshoot is dat bijvoorbeeld niet altijd duidelijk en ga ik er tijdens het shooten naar op zoek.. Maar als het gaat om je eigen bedrijf, je ondernemerschap, je lichaam, je relatie, heb je daar vaak al een beter beeld van en dat kun je op vele manieren vertellen. Een daar van, en mijn favoriet, is een beeldverhaal.

Vertel eens, wat is

Portret

Jouw verhaal gaat over dat wat jij wilt brengen als ondernemer, met je product, je dienst, je hele brand. Het gaat over wie jij bent en over de essentie van wat jij doet. Wat wil je uitzenden? Wie wil je zijn? Hoe wil je gezien worden? 

Allerlei vragen die ik je ga stellen voorafgaand aan de fotoshoot. We maken samen een plan dat daar qua sfeer helemaal op aansluit. Welke kledingstijl past daar bij? Wat zou een geschikte locatie kunnen zijn? Wil je visagie erbij? Kortom, alle details die het plaatje voor jou compleet maken. 

Telefonische kennismaking en brainstorm
1 uur fotografie (meer uren bij te boeken)
Kledingwissel mogelijk
Locatie in overleg
Minimaal 40 HR beelden in een online gallery
Optioneel met visagie

vanaf €375,-

Deze prijs is exclusief BTW en excl. reiskosten vanaf Amstelveen

Boeken

Boudoir

Een liefdesverhaal kan heel intiem zijn. Jezelf letterlijk blootgeven voor de camera, helemaal op gaan in het moment, in elkaar en tegelijkertijd de fotograaf eigenlijk vergeten. Dat vraagt lef, vertrouwen, overgave en aandacht. 

Wat ik het allerbelangrijkste vind tijdens deze shoot, is dat jij je zoveel mogelijk op je gemak voelt. Om die reden vindt (als dat kan) de shoot bij voorkeur bij jouw thuis plaats. Wanneer dit niet mogelijk is, zoeken we samen naar een passend alternatief.

We bellen of skypen voorafgaand aan de shoot om elkaar alvast wat beter te leren kennen en een plan te maken. Dat plan ontvang je per mail, samen met de offerte en nog een aantal tips ter voorbereiding.

Voor de shoot nemen we echt de tijd. Geen haast, geen stress, maar ontspanning en vooral heel veel lol!

Na fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s. Ik maak een eerste selectie en bewerk deze met zorg, afgewisseld in kleur en zwart-wit. Binnen 4 weken zijn de foto’s klaar en spreken we af om voor het eerst jouw foto’s te bekijken! Daarna kun jij zelf een selectie maken van de beelden die je wilt ontvangen en welke foto je op A3 formaat geprint wilt krijgen.

Telefonische kennismaking en brainstorm
tot 2 uur fotografie 
Locatie in overleg
Minimaal 50 HR beelden in een online gallery
1 A3 print naar keuze op fine-art papier
Meer beelden mogelijk

vanaf €555,-

Deze prijs is inclusief BTW en excl. reiskosten vanaf Amstelveen

Boeken

Zakelijk

Ook voor bedrijven kan een beeldverhaal echt een toegevoegde waarde zijn. Persoonlijk vind ik het bijvoorbeeld erg fijn als ik weet wie het gezicht achter een bedrijf is. Wie werken er, wat doen ze, hoe is de sfeer en stralen ze dat uit wat ze willen uitdragen?

Wanneer je een zakelijke shoot bij mij boekt, gaan we samen een plan maken. Ik kijk (wanneer aanwezig) naar wat jullie op dit moment uitstralen met jullie beelden en in hoeverre dat matcht met jullie verhaal. Op basis van wat ik zie en wat jullie wensen zijn, maken we samen een plan

Voor zakelijke shoots maak ik een offerte op maat
Mijn prijs begint bij EUR 175,- per uur
Vanaf 2 uur fotografie
Reistijd EUR 75 per uur (na de eerste 30 min.)
Excl. BTW en kilometervergoeding

contact